Instagramkonkurranse

Hashtagg ditt beste bilde av gode og smarte løsninger med universell utforming fra bolig, bygg eller uteområder med #seuniverselt og bli med i konkurransen om et GoPro actionkamera!

Slik gjør du:

konkurranseplakat1. Følg @seuniverselt på instagram 
2. Tagg bildet ditt med #seuniverselt. Du kan tagge så mange bilder du ønsker. Det bør fremgå av bildeteksten hva bildet viser, og hvor det er tatt (geotagg). Konkurransen varer fram til 1. april. Vinneren kåres av en jury med representanter fra Direktoratet for byggkvalitet og Husbanken. Vinnerbildet vil bli delt på @seuniverselt sin instagramkonto og på www.seuniverselt.no og vinneren får et GoPro HERO4 Black Adventure Edition actionkamera til en verdi av 4995,- 

 
Konkurransevilkår: @seuniverselt, Direktoratet for byggkvalitet og Husbanken forbeholder seg retten til å bruke alle bilder som sendt inn som bidrag til konkurransen på sin instagramkonto og nettside. Se universelt er en bildeportal for universelt utformede løsninger. Her kan du laste opp bilder du tar i forbifarten, eller bilder av prosjektene dine. Bilder til inspirasjon og deling. Bilder som viser gode løsninger kan bli benyttet som eksempler på temaene i Tenk universelt. Nettsiden er et samarbeid mellom Direktoratet for byggkvalitet og Husbanken.