Tromsø: Fagsamling startlån og tilskudd

Start: 07. mai 2018 10:00
Slutt: 08. mai 2018 13:00
Sted: Scandic Grand Tromsø hotell - Storgata 44, Tromsø
Pris: Gratis - Evt. reise og opphold må dekkes av den enkelte.
Påmeldingsfrist: 02. mai 2018 16:00

Husbanken inviterer kommunene i Nord-Norge til samling om bla. den nye saksbehandlingsløsningen Startskudd.

Startskudd representerer viktig beslutningstøtte for forsvarlig saksbehandling av startlån til husstander med langvarige boligfinansieringsproblemer. Saksbehandlerløsningen blir presentert dag en gjennom ulike case, og det vil være mulig å stille spørsmål både til selve løsningen og den faglige forankringen.

Vi vil også presentere et nytt e-læringskurs for startlån og tilskudd til etablering. Kurset bygger på saksbehandlerprosessen i Startskudd.

Dag to vil vi bruke til diverse saksbehandling, føringer fra Tildelingsbrevet 2018, statistikk og "Leie før eie".

Program for dagene.

Husbanken inviterer til middag mandag 7. mai. Hvis du ønsker å delta, skriv det i på meldingsskjemaet. Det er bindende påmelding. Påmeldte til middagen som ikke møter opp, vil bli fakturert.

Målgruppen er saksbehandlere som jobber med startlån og tilskudd.

Det er en fordel hvis du som deltaker i forkant går inn på demo versjonen, for å prøve deg litt frem. Da har du bedre forutsetninger for deltakelse på opplæringen. https://startskudd.demo.husbanken.no/simulert/

Husbanken har reservert noen rom for overnatting fra mandag 7. – tirsdag 8. mai. Dersom du trenger overnatting, ta kontakt med hotellet og bruk påmeldingskode 4654-2099 innen 25. april 2018. Overnatting må dekkes av den enkelte og betales ved utsjekk.

Kontaktpersoner:

Iris Linchausen e-post: iris.linchausen@husbanken.no tlf. 75 54 93 18

Alejandro Vargas e-post: alejandro.vargas@husbanken.no tlf. 78 42 74 12