Kristiansund 12. juni: Fagdag om startlån

Start: 12. juni 2017 09:00
Slutt: 12. juni 2017 15:30
Sted: Kristiansund rådhus
Pris: Gratis, men det faktureres et gebyr på kr. 250 for manglende fremmøte
Påmeldingsfrist: 09. juni 2017 23:59

Husbanken inviterer til en todelt fagdag i Kristiansund om startlån og det nye elektroniske saksbehandlingssystemet, Startskudd. Målgruppa for fagdagen er kommunens saksbehandlere for startlån og ansatte som jobber med økonomi.

Barnefamilier er ei viktig målgruppe for startlån. I 2017 skal 50 prosent av lånerammen tildeles barnefamilier. I 2014 ble forskriften for startlån revidert, som innebar en endring i målgruppen.

Startskudd er det nye elektroniske saksbehandlingssystem for startlån. Fra 2020 skal alle kommuner benytte dette systemet. Systemet vil være tidsbesparende for kommunens saksbehandlere, og det vil være smart å lære seg dette systemet så fort som mulig. Husbanken vil presentere eksempler og regnestykker vil skal vurdere sammen.

Delta på Husbankens fagdag i Kristiansund den 12. juni, og du vil få lære mer om dette. Fagdagen er delt opp i to deler. For saksbehandlere vil det være nyttig å delta på hele dagen. For andre vil første det være mest aktuelt å delta på første del inklusive lunsj.  

Viktig informasjon:  

  • Husbanken anbefaler at saksbehandlere stiller med egen datamaskin da vi skal både søke i e-søknad og behandle saken i Startskudd.
  • Fagdagen avholdes på Kristiansund rådhus i formannskapssalen fra kl 9-15.30 den 12. juni.
  • Påmelding er bindende
  • Detaljert program kommer
  • Det er begrenset antall plasser på fagdagen.

Se også våre fagdager om startlån i Molde 13. juni og Ålesund 15. juni