Tre nye bomiljøprosjekter i Groruddalen

Årets første runde for tildeling av tilskudd til bomiljø i Groruddalen ble avsluttet før påske.

Ved utløpet av søknadsfristen 1. februar hadde Husbanken mottatt 3 søknader om tilskudd til å bedre bomiljøer i Groruddalen. Oppgradering av lekeplasser og utearealer var godt representert blant søkeformålene.
Alle prosjektene har fått tilsagn. Total bevilgning er på omlag 2,5 millioner kroner.

 Øvre Fossum gård, Stovner
 Øvre Fossum aktivitetssenter, Stovner (foto: Oslo kommune)

Prosjekter

1)    Tiurleiken Borettslag (Bydel Grorud) på 257.823,- kroner til dekning av merkostnader til utredning av bodanlegg i borettslaget.

2)    Øvre Fossum Gård AL, Aktivitetssenteret, (Bydel Stovner) på 300.000,- kroner til tilstandsvurdering av bygningene og utearealene på Øvre Fossum Gård og prosjektering av forslag til hva som må og kan gjøres med gården.

3)    Øvre Veitvet Borettslag (Bydel Bjerke) på 2 millioner kroner til første del av oppgradering av uteområdet i borettslaget.

Bistand til alle
Nytt i 2012 er at Bente Nilsen fra OBOS vil ha mulighet til bistå samtlige boligselskap som befinner seg innenfor områdeløftene i de fire bydelene.

Jeg gleder meg til å bli kjent med flere borettslag og sameier. Jeg har allerede et godt samarbeid med Lindebergløftet. Vi skal ha et stormøte rette etter påske, sier Nilsen.

 

 

Kommentarer

Navn:
E-post:
Kommentar:
Kommentaren din må godkjennes før den blir synlig på websiden.