Mini Mela - nest størst i Groruddalen

Torsdag 7. juni ble Mini Mela arrangert for syvende gang i Storstua på Haugenstua. Mini Mela er det arrangementet i Groruddalen som trekker størst deltakelse, etter Granitt Rock.

Mange deltok på Mini Mela
 Mange doltok på Mini Mela (Foto: Bydel Stovner)

Stadig flere
I de siste årene har deltakelse på dette arrangementet økt betraktelig. Uten å miste fokus på de unge har bydelen i de siste årene utviklet et program med et bredere innhold som har gjort at flere grupper deltar. Mini Mela oppleves i dag som et tilbud, ikke bare for ungdom, men for hele familien.

I år var det tilrettelagt med en biscene med trubadurer og underholdning tilpasset et mer voksent publikum.
På markedsplassen var det salg av mat, og aktiviteter for barn. Vestli IL sørget for fotballaktiviteter på borettslagets nye kunstgressbane.

På årets program sto Busi N`Cube Emire og Lillebror og U. G Official. I tillegg var det besøk av breakerne Edimar Marinho Fidelis og Fabiana Balduina Freitas Silva fra Brasil som skapte stor entusiasme med brasiliansk danse-akrobatikk. Ungdom fra the Planet opptrådte sammen med de brasilianske breakerne, og showet som de sammen hadde laget vakte stor begeistring blant publikum.

Morro for alle
Ungdom fra bydelen, spesielt fra Haugenstua Scene og The Planet, opptrer og deltar i planleggingen og gjennomføringen av Mini Mela. Tiltaket skal fungere som opplæringsarena for unge, nye arrangører som får veiledning for å være med å planlegge og gjennomføre festivalen.

Arrangementet er et viktig grep i bydelens arbeid med å skape et godt omdømme på Haugenstua og det har utviklet seg som en suksess. I år var det cirka 1300 fremmøtte som koste seg i ettermiddagssola i det gresskledde amfilandskapet.


Kommentarer

Navn:
E-post:
Kommentar:
Kommentaren din må godkjennes før den blir synlig på websiden.