Furuset Festival 2012

For tredje året på rad fyltes Furuset aktivitetspark med masse folk, underholdning og moro.

Festivalen arrangeres av Groruddalssatsingen og kulturetaten i Bydel Alna, Alnaskolen, Deichmanske bibliotek, Furuset senter, Furuset idrettsforening og OXLO.

I turbanteltetGod stemming
Det var god stemning på Furusetfestivalen til tross for striregn store deler av formiddagen. Rundt 2000 publikummere besøkte festivalen. Fra ettermiddagen lettet været og etter hvert strømmet det på med folk som ville oppleve god mat og musikk fra scenen.
Særlig populært var det store sirkusteltet med chill'n grill, turbantest (Bildet: J. Andersen), bamsesykehus og ansiktsmaling.

Biblioteket og senteret var også svært godt besøkt med aktiviteter som blant annet konsert for barn, poetisk paviljong og sjørøvershow.

Rikholdig program fra hovedscenen:
På hovedscenen i Furuset aktivitetspark dukker det opp flere kjente artister. Trekkplasteret i år var nok hiphop-stjernen Samsaya fra Ellingsrud.
Danske Medina, rapperen Cezinando og det norske bandet The Humble Servants, var også på programmet. I
vrige musikere i The Humble Servants er faste medlemmer i Beckstrøm Kvartett og deLillos, mens bandets andre vokalist og yngste medlem synger i The Pieces. 

Bydelen satser på familievennlig stemning på dagtid, og ventet et mer ungdommelig og voksent publikum på kveldstid.

Live kunstprosjekt:
Kunstner Rita Rohdin Nyhuus og lokale ungdommer har gjennomført en urban utsmykking av T-banens ventilasjonsrør ved Furuset senter.

Kommentarer

Navn:
E-post:
Kommentar:
Kommentaren din må godkjennes før den blir synlig på websiden.