Bruk av informasjonskapsler på husbanken.no

Husbanken benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker.

Informasjonskapsler benyttes i  hovedsak for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Informasjonskapsler medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan når som helst stille inn nettleseren din slik at du kan avvise informasjonskapsler. Dette kan du lese mer om på nettvett.no.

Hvordan avvise formasjonskapsler - info på nettvett.no

Din nettleser sender automatisk også en opplysninger til husbanken.no sine servere hver gang du ber om å få vist en side. Dette er eksempelvis opplysninger om hvilken nettleser og -versjon du bruker og din internettadresse (ip-adresse). For hver side som vises, lagres i tillegg opplysninger om dato og tid, hvilken side du kom fra, hvilken side du ser på osv.

Ingen av disse opplysningene blir brukt til å identifisere enkeltpersoner. Vi bruker disse opplysningene til å generere en samlet statistikk som blant annet viser hvilke sider som er mest populære og hvilken informasjon brukere søker. Statistikken er et redskap til å forbedre våre tjenester til deg som sluttbruker. 

Oversikt over cookies på Husbanken.no