Personvernerklæring ved påmelding til kurs og arrangement

Vi er opptatt av å verne om dine personlige opplysninger. Denne personvernerklæringen forklarer hvilken informasjon vi lagrer og hvordan vi bruker den. Den beskriver også hvilke rettigheter du har.

Påmelding

For å registrere din påmelding spør vi etter følgende opplysninger:

Påkrevd:

  • navn
  • e-postadresse

Valgfritt:

  • telefonnummer
  • arbeidsgiver
  • stilling
  • arbeidssted

I noen tilfeller ber vi om fakturaadresse, informasjon om allergier og spesielle tilpasningsbehov. Dersom du legger igjen sensitiv informasjon som for eksempel allergier og spesielle tilpasningsbehov, blir dette slettet etter arrangementet.

Interne rutiner

Alle opplysninger blir lagret i vår arrangementdatabase. Kun Husbankens ansatte har tilgang til databasen. Deltakerlister kan bli delt ut under våre arrangement, men kun med navn og arbeidssted. 

Som deltaker kan du få tilsendt en evaluering/spørreundersøkelse i etterkant av kurset/arrangementet. 

Hvordan arkiveres og slettes opplysningene?

Dine personopplysninger blir arkivert i Husbankens egen arrangementsdatabase. Hvis du ikke har meldt deg på noen av våre arrangement etter 18 måneder, blir opplysningene dine slettet. Dersom du legger igjen sensitiv informasjon som for eksempel allergier og spesielle tilpasningsbehov, blir dette slettet etter arrangementet.

Hva er dine rettigheter?

Lov om behandling av personopplysninger (Personopplysningsloven) gir deg rett til innsyn og Husbankens plikt til utlevering av informasjon om dine personopplysninger. Du kan for eksempel fremme krav om retting eller sletting av alle personopplysninger. Unntatt er opplysninger som vi har plikt til å oppbevare etter regnskapsloven.

Hvordan sikres dine personopplysninger?

Dine personopplysninger oppbevares i Husbankens egen arrangementsdatabase.  
Kun ansatte har tilgang til dine personopplysninger. Husbanken vil aldri gi ut dine personopplysninger til en tredjepart.

I tillegg brukes det vanlige cookies til Google Analytics (__utma, __utmc, __utmv, __utmz, _ga).