Arendal: Husbankkonferansen i sør 2023

Overskrifter for årets lunsj til lunsj-konferanse er stortingsmeldingen Bo trygt hjemme, bosetting av ukrainske flyktninger, ny boligsosial lov, samt spørsmålet:  Hvorfor bygges det ikke boliger?

Start: 25. oktober 2023 11.30
Slutt: 26. oktober 2023 14.00
Sted: Thon hotel Arendal, Friergangen 1
Pris: 1400,- inkludert overnatting (700,- for dagpakker inkl. middag, uten overnatting).
Konferansen er for politisk og administrativ ledelse i kommunene, kommunalt ansatte, boligutviklere, entreprenører og andre interesserte.
Påmeldingsfrist: 08. oktober 2023 23.30

NB! På grunn av stor pågang har vi åpnet for flere påmeldinger. Ny påmeldingsfrist er 8. oktober. Påmelding til konferansen er bindende. 

Husbankkonferansen i sør 2023 har tittelen "Utfordringer i et urolig boligmarked". Her er noen smakebiter fra programmet:

  • Vi får høre om arbeidet med bosetting av ukrainske flyktninger fra statens side, og også bli gitt et situasjonsbilde fra kommunene. Det blir panelsamtale både med ordførere, en kommunedirektør fra regionen, Statsforvalter, Husbankdirektør og direktør fra KS Agder.
  • Under overskriften «Hvorfor bygges det ikke boliger?» vil administrerende direktør i Eiendom Norge, Henning Lauridsen innlede før det blir panelsamtale med stortingsrepresentant Siri Staalesen (AP), administrerende direktør i Sparebanken sør, Geir Bergskaug, kommunedirektør i Arendal, Inger Hegna og daglig leder i RA1, Hallgeir Halvorsen.
  • På dag to får vi besøk av statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet Ellen Rønning-Arnesen, som blant annet vil si noe om stortingsmeldingen «Bo trygt hjemme».
  • Det blir panelsamtale om samme tema med statssekretæren, direktør i KS Vestfold og Telemark, samt ordfører og kommunedirektører fra regionen som deltakere.

Vår nye administrerende direktør i Husbanken, Jan Hjelle, vil åpne konferansen. Direktør i Husbanken sør, Øystein Djupedal vil lede oss gjennom dagene og panelsamtalene. 

Konferansen åpner med registrering og lunsj fra klokken 11.30, 25. oktober. Vi avslutter med lunsj rundt kl. 13 den 26. oktober.

Vi gleder oss til å presentere et godt utvalg av gjester med ulike perspektiv, og ser fram til spennende og inspirerende samtaler.

Håper vi sees! 

Har du spørsmål? Kontakt oss på post@husbanken.no