Husbankens boligkonferanse i Midt-Norge

Start: 28. november 2018 10:00
Slutt: 29. november 2018 14:00
Sted: Scandic Hell, Værnes flyplass, Stjørdal
Pris: Fra 1161.-

Husbanken Midt-Norge inviterer kommuner, politikere, bransjeaktører, frivillige organisasjoner og flere til todagers boligkonferanse på Stjørdal i november. Kan markedet løse kommunale boligutfordringer og hvilke boligoppgaver er kommunen pålagt å utføre selv?

Konferansen har blitt en populær årlig møtearena for ansatte i kommunene, politikere, byggebransjen og interesseorganisasjoner i Midt-Norge. Her får du faglig påfyll, inspirasjon fra andre kommuner og mulighet til å utveksle erfaringer med andre. I år vil vi spesielt legge vekt på erfaringer fra andre kommuner/aktører både i Midt-Norge og andre deler av landet. Vi spør: Kan markedet løse kommunale boligutfordringer og hvilke boligoppgaver er kommunen pålagt å utføre selv?

Demografiske utfordringer, leie-før-eie i regi av private aktører, tilvisingsavtaler, tildelingsavtaler, boliger for ROP-gruppen, organisering av boligarbeid i mindre og mellomstore kommuner, utleiekontrakter og porteføljestyring av kommunale boliger er temaene som tas opp gjennom bruk av eksempler. Vi vil også avholde "Spør Husbanken" på slutten av dag 1 hvis du/dere ønsker å diskutere saker eller har andre spørsmål til Husbanken.

Endelig program vil være klart over sommeren. 

Du kan allerede nå melde deg på her 

Påmeldingsfristen er torsdag 25. oktober 2018. Du kan bestille deltagelse for 1 dag, 2 dager, middag på kvelden dag 1 og overnatting.  

  • Deltakelse 1 dag kr. 1.161,- Inkluderer lunsj, kaffe/te og pausemat
  • Deltakelse 2 dager kr. 1.841,- Inkluderer lunsj, kaffe/te og pausemat
  • Middag kr. 683,-  Inkluderer buffet og 2 enheter drikke
  • Enkeltrom  kr. 1.200,- Inkluderer rom med frokost
  • Dobbeltrom 700,- (pr.person) Inkluderer rom med frokost