Alta: Hvordan kan alle bo godt og trygt i nord?

Start: 11. september 2019 09:00
Slutt: 12. september 2019 16:00
Sted: Scandic Alta, Løkkeveien 61
Pris: Dagspris 750 kr, se info om overnatting og middag under.
Påmeldingsfrist: 30. august 2019 00:00

På årets Husbankkonferanse tar vi tak i hvordan arbeide med helhetlig boligplanlegging som bygger gode lokalsamfunn for alle. Vi skal vise eksempler fra ulike kommuner som har lykkes fra planlegging til realisering.

Her er oppdatert konferanseprogram (PDF)

Husbanken skal bidra til en fremtidsrettet og helhetlig samfunnsutvikling i våre kommuner i nord sammen med andre aktører. Hvordan kan vi i fellesskap løse utfordringene til blant annet barnefamilier med svak økonomi, eldre som vil bo hjemme, og mennesker som sliter med rus? 

Ordførere og rådmenn i Troms og Finnmark mener at kommunene deres står overfor store framtidige utfordringer. Det har fylkesmannen kartlagt. Bli med i diskusjonen og få inspirasjon og faglig påfyll om boligsosialt arbeid i Troms og Finnmark. På konferansen møter du andre kommuner, statlige og private aktører å dele dine erfaringer med. 

Denne årlige konferansen har blitt en populær møtearena for ansatte, administrativ og politisk ledelse i kommunene, fylkeskommunene, byggebransjen, regionale statlige etater, FoU-miljø og interesseorganisasjoner. Vi håper du vil sette av datoen og melde deg på konferansen. 

Noen praktiske opplysninger:

Overnatting bestiller du selv. Vi har avtalt en pris for deg hos Scandic Alta: Enkeltrom per pers/døgn 1.160 kr. Bruk bookingkoden 46806706 når du bestiller overnatting på denne lenken: https://www.scandichotels.no/hotell/norge/alta/scandic-alta

Middagen 11. september blir på Trasti og Trine. Pris pr pers er 850 kr. Dette blir en litt røffere middag med kortreiste råvarer og ærlige smaker fra Finnmark. Vi skal være både ute og inne. Antrekket er turklær. Du kan lese mer om spisestedet her: https://trastiogtrine.no/hjem/Middagen og eventuelle allergier gir du opplysninger om i påmeldingsbildet.

Har du spørsmål, kontakt Vigdis Øien på tlf 78 42 74 13.

Konferansen arrangeres av Husbanken nord Hammerfest i samarbeid med Norges Arktiske Universitet (UiT) og Fylkesmannen i Troms og Finnmark.