Larvik: Nye boformer og bedre bomiljø

Start: 25. september 2018 11:00
Slutt: 26. september 2018 14:30
Sted: Bølgen kulturhus, Sanden 2 i Larvik
Pris: Dag 1 kr. 580,- dag 2 kr. 495,-
Påmeldingsfrist: 20. august 2018 16:00

Husbanken inviterer til en konferanse der temaet er både utforming av boliger og miljøet omkring dem. Vi får mange eksempler fra inn- og utland på nye boligløsninger, og på betydningen av bomiljø og gode bomiljøtiltak. Det er mulig å melde seg på én av dagene, eller begge.

Blant de nyskapende prosjektene vi får høre nærmere om, er det norske Shared Living og det danske Venligbolig +. Vi får også en presentasjon av brukerinvolvering gjennom samskaping, i det sosiale boligprosjektet «En U-sving til bedre bolig».

Bomiljøet omfatter både det sosiale og fysiske miljøet rundt oss der vi bor, og er av stor betydning for hvordan folk opplever sin bosituasjon. Dette er blant de viktige funnene i en undersøkelse om barnefamilier i kommunale boliger, som blir presentert på konferansen.

Vi får videre høre om bl.a. fortetting og grønt bomiljø i by (Green House, Oslo) og bygd (Kviteseid), og om hvordan bomiljøet kan inngå i arbeid med likestilling, inkludering og mangfold.

Her kan du se det foreløpige programmet.

Alle interesserte er hjertelig velkomne til å delta!

Frist for påmelding til konferansen er 20.august. Påmeldingen er bindende. (Faktura for deltakeravgift blir ettersendt.)

NB! Overnatting må bestilles av den enkelte og betales i tillegg, pris kr. 945,- for enkeltrom, kr. 745,- pr. person i dobbeltrom. Det er holdt av rom på Quality Grand hotell Farris, for bestilling innen 20. august.
Kontakt kari.anne.myrholmen@choice.no. Tlf: 33 19 69 06/ 905 49 737.

Servering av burgere på "Bedehuset" etter første dags program er inkludert i prisen.

Kontaktpersoner for konferansen er:
Anne Skjævestad: anne.skjaevestad@husbanken.no
Cathrine Nedberg: cathrine.nedberg@husbanken.no