Nyhetsarkiv

Avansert utvalg

 1. 23.09 - 98 800 husstander mottok bostøtte i juli

  Antall mottakere av bostøtte sank med 1500 i juli sammenliknet med samme måned i 2015, viser statistikk fra Husbanken.

 2. 21.09 - Internasjonal sølvmedalje for "Sjef i eget liv"!

  16. september mottok Husbanken, Finans Norge, Ungt Entreprenørskap og AVdir sølvmedalje i den internasjonale konkurransen Global Best Award for økonomiprogrammet «Sjef i eget liv» for unge mennesker. Prisen ble gitt i kategorien for innovative og creative partnerskip i Europa.

 3. 16.09 - Startlånet er blitt mer effektivt til å bekjempe fattigdom!

  Startlånet brukes nå mer til å hjelpe vanskeligstilte inn på boligmarkedet, og er derfor blitt et bedre virkemiddel til fattigdomsbekjempelse, sier Husbankens administrerende direktør, Bård Øistensen.

 4. 29.08 - Slitne boliger får nytt liv

  SINTEF ønsker å inspirere byggenæringen ved å vise fram oppgraderte boliger som har fått både redusert energibruk, et arkitektonisk løft og bedre bomiljø.

 5. 23.08 - Store muligheter i gammel bebyggelse

  Eksisterende bebyggelse har ofte et mye bedre utgangspunkt for universell utforming enn det vi klarer å bygge i dag, sier urbanist Erling Dokk Holm. 

 6. 08.07 - Oppgradering i Oppdal

  Elever ved Oppdal VGS har siden høsten 2015 jobbet med oppgraderingen av en liten kommunal enebolig med mål om å nå passivhusstandard og gjøre den mer tilgjengelig. Arbeidet har høy overføringsverdi til tilsvarende prosjekter.

 7. 07.07 - Ferdig oppgradert

  Magnus Holmvassdal og hans medelever fra Olav Duun VGS som har oppgradert en omsorgsbolig i Overhalla har deltatt på kurs i oppgradering av boliger hos Sintef Byggforsk. Nå er boligen oppgradert til passivhusstandard og elevene oppgradert på passivhuskunnskap.

 8. 14.06 - Vinner av Statens byggeskikkpris for 2016: Våler kirke

  Våler kirke i Solør er kåret til vinner av Statens byggekikkpris for 2016. Det er første gang et kirkebygg vinner denne prisen.

 9. 12.06 - Vi sender direkte fra utdelingen av Statens byggeskikkpris

  Statens byggeskikkpris 2016 deles ut tirsdag 14. juni på Litteraturhuset i Oslo. Du kan følge utdelingen direkte på vår nett-tv kl. 14.30.

 10. 10.06 - Internasjonal pris til "Sjef i eget liv"

  Finans Norge har vunnet sølvmedalje i den internasjonale konkurransen Global Best Award for samarbeidet med Husbanken, AVdir og Ungt Entreprenørskap om programmet Sjef i eget liv.