Nyhetsarkiv

Avansert utvalg

 1. 24.10 - Husbanken søker administrerende direktør

  Vi søker en strategisk, utviklingsorientert og synlig leder med god samfunnsforståelse og interesse for Husbankens rolle.

 2. 21.10 - - Uten Husbanken hadde vi hatt en boligboble!

  Husbanken har fortsatt en betydelig rolle i det norske boligmarkedet. - Uten Husbanken hadde vi hatt en boligboble i Norge, mener strategidirektør Bjørn Johan Pedersen.

 3. 06.10 - Statsbudsjettet 2017

  Regjeringen la fram sitt forslag til statsbudsjett 6. oktober. Her er en oversikt over hva budsjettforslaget betyr for Husbankens ansvarsområder i 2017.

 4. 23.09 - 98 800 husstander mottok bostøtte i juli

  Antall mottakere av bostøtte sank med 1500 i juli sammenliknet med samme måned i 2015, viser statistikk fra Husbanken.

 5. 21.09 - Internasjonal sølvmedalje for "Sjef i eget liv"!

  16. september mottok Husbanken, Finans Norge, Ungt Entreprenørskap og AVdir sølvmedalje i den internasjonale konkurransen Global Best Award for økonomiprogrammet «Sjef i eget liv» for unge mennesker. Prisen ble gitt i kategorien for innovative og creative partnerskip i Europa.

 6. 16.09 - Startlånet er blitt mer effektivt til å bekjempe fattigdom!

  Startlånet brukes nå mer til å hjelpe vanskeligstilte inn på boligmarkedet, og er derfor blitt et bedre virkemiddel til fattigdomsbekjempelse, sier Husbankens administrerende direktør, Bård Øistensen.

 7. 29.08 - Slitne boliger får nytt liv

  SINTEF ønsker å inspirere byggenæringen ved å vise fram oppgraderte boliger som har fått både redusert energibruk, et arkitektonisk løft og bedre bomiljø.

 8. 23.08 - Store muligheter i gammel bebyggelse

  Eksisterende bebyggelse har ofte et mye bedre utgangspunkt for universell utforming enn det vi klarer å bygge i dag, sier urbanist Erling Dokk Holm. 

 9. 08.07 - Oppgradering i Oppdal

  Elever ved Oppdal VGS har siden høsten 2015 jobbet med oppgraderingen av en liten kommunal enebolig med mål om å nå passivhusstandard og gjøre den mer tilgjengelig. Arbeidet har høy overføringsverdi til tilsvarende prosjekter.

 10. 07.07 - Ferdig oppgradert

  Magnus Holmvassdal og hans medelever fra Olav Duun VGS som har oppgradert en omsorgsbolig i Overhalla har deltatt på kurs i oppgradering av boliger hos Sintef Byggforsk. Nå er boligen oppgradert til passivhusstandard og elevene oppgradert på passivhuskunnskap.